Uhlsport keepersbroeken

Keepersbroek kopen van Uhlsport

• Een Uhlsport driekwart broek voor keepers die door vele amateur en professionele ballenvangers wordt gedragen tijdens de trainingen en voetbalwedstrijden. Een uitstekende  keeperstrainingsbroek die strak om je benen zit maar desondanks kan je er vrij gemakkelijk in bewegen. Materiaal is 100% polyester voor optimale comfort en bescherming.
• Bescherming (kussentjes, padded) aan de heupen en aan de knieën om minder hard terecht te komen na een val.
• Alle keepers die deze keepersbroek hebben gehaald zijn ontzettend te spreken over de kwaliteit. Wij durven met zekerheid te zeggen dat Uhlsport beschikt over de beste keeperskleding van de wereld.
• Bij KeepersTalent.nl betaal je altijd weinig geld voor je kleding. Zij hebben namelijk de laagste prijs garantie op het hele assortiment.

Vind je de keepersbroeken van Uhlsport aan de wijde kant? Bekijk dan snel de keepersbroeken van Masita. Deze zijn een stuk strakker. Als je brede vingers hebt en altijd moeite hebt om in handschoenen te komen met je hand, dan kunt je het beste keepershandschoenen met platte vingers kopen. Deze zijn altijd het breedst. In het buitenland noemen ze dit Flat Cut keepershanschoenen.

Uhlsport-standaard-keepersbroek

Keepersbroeken met bescherming

Het voordeel van Uhlsport keepersbroeken is dat zij altijd beschermd zijn, op de knieën en heupen. Dit zijn de lichaamsdelen waarbij de keepers het meeste contact maken met de grond. Als je moet duiken val je vanzelfsprekend op je zij. Als je op je rug op buik belandt, dan doe je iets niet goed. En als je een bal laag door het midden krijg, moet je logischerwijs uitwijken op je knieën. Op deze plekken heeft Uhlsport kussentjes geplaatst zodat je zachter terecht komt om de grond en dat je kleding niet snel scheurt.

KLIK HIER om de best verkochte keepersbroek van Nederland te bestellen.

uhlsport.standaard.keepersbroek-1-600x600

Korte keepersbroek met bescherming

Als je op zaterdag of zondag als doelman onder de lat staat, wil je altijd goed voor de dag komen. Met goede reddingen maar natuurlijk ook met een zelfverzekerde uitstraling. Daar horen mooie kleren ook bij. Keepen met een lange broek in een wedstrijd is eigenlijk een no-go. Dit ziet er niet uit. Ook niet als het koud is en de velden hard zijn. Een beetje keeper met uitstraling staat altijd met een korte keepersbroek onder de lat. Je kan daar uiteraard wel een keeperslegging onder doen. Het is ook slim om je knieën in te smeren met vaseline, hierdoor verminder je de kans op schaafwonden. Je sokken hoog op trekken als je moet spelen op kunstgras is ook niet verkeerd.

Je kunt keeperskleding kopen van verschillende merken. Maar kies je voor Uhlsport keeperskleding? Dan kies je prijs-kwaliteit voor het beste keepersmerk dat er in Europa te koop is. Uiteraard is Nike en Adidas van een betere kwaliteit. Maar daar betaal je al gauw 3 keer zo veel voor.

Uiteraard kun je ook keeperskleding kopen bij Decathlon en dan ben je goedkoper uit. Dat is een feit. Ook is een feit dat je snel weer terug moet naar de winkel want de kwaliteit van Decathlon is niet denderend. We zeggen niet dat her slecht is. Maar kwa pasvorm en duurzaamheid kunnen ze zichzelf zeker nog een hoop verbeteren.