Keepersshirt Kopen

Fashion speelt tegenwoordig een grote rol in het voetbal en dus ook bij voetbalkeepers. Mooie keeperskleding wordt steeds belangrijker gevonden onder de jeugdkeepers en hun ouders. Het moet ook licht van gewicht zijn en natuurlijk lekker zitten en zorgen voor de nodige bescherming als je moet duiken en glijden. Zeker als je over droge kunstgrasvelden moet glijden, moet je goed beschermd zijn. De heupen, knieën en ellebogen worden bijna altijd beschermd door de kussentjes die in het stof van de keeperskleding zitten verwerkt.

keepersshirt.kopen
keepersshirt.kopen

Keepershirts verschilende Kleuren
Je zou het in eerste instantie niet denken, maar kleuren spelen een grote rol als het gaat om de uitstraling van de sluitpost. Als je indruk wil maken op scouts, sta je niet met een clownspak onder de lat. Effen trendy kleuren als rood, paars, blauw, geel en groen wordt tegenwoordig veel gedragen, terwijl dat vroeger nog zwart was. Uit onderzoek is gebleken dat keepers met een fel keepersshirt, meer ballen tegenhouden dat keepers met een zwart keepersshirt.

Budget voor keeperstenue’s
Mocht je niet over een goed gevulde portemonnee beschikken, hebben wij wat hints voor je. Keeperskleding met het logo van bijvoorbeeld Real Madrid, FC Barcelona, Chelsea of Bayern München kosten al gauw meer dan 100 euro. Een normaal keeperssetje van bijvoorbeeld Hummel, Uhlsport of Masita kosten daarentegen minder dan de helft. Keeperskleding in de sale zijn zelfs nóg goedkoper.

Tot slot is er nog een verschil in de keepersmaten. Volwassen kleding is duurder dan keeperskleding voor junioren. Uhlsport kleding is altijd betaalbaar en van betere kwaliteit dat keeperskleding van bijvoorbeeld Nike of Adidas. Mocht je de kwaliteit zelf komen testen, plan dan snel een bezoekje naar onze keeperswinkel in Breda. Het adres van de winkel is ‘Verbeetenstraat 19 in Breda’. De medewerkers daar zijn ontzettend behulpzaam en hebben kennis van zaken. Je kunt de keepershandschoenen zelf testen door de verschillende ballen die in de winkel op de grond liggen. Je gaat pas naar huis als je geslaagd bent en deze winkel heeft de laagste prijs garantie op het gehele assortiment.

keeperstenue
keeperstenue

Vrouwelijke keepsters
Mede door het winnen van het EK in 2017 wordt voetbal steeds populairder bij vrouwen. Het is dan ook niet gek dat vrouwen een steeds belangrijkere doelgroep wordt voor veel grote merken en er steeds meer keeperskleding speciaal voor dames te koop zijn. Sari van Veenendaal, de keepster van het toernooi van het WK 2019, speelt ook altijd met onderkleding om haar lichaam te beschermen zodat ze geen schaafwonden of blauwe plekken oploopt.

Keeperskleding op KeepersTalent.nl
Ben jij op zoek naar nieuwe keeperskleding? Bij KeepersTalent.nl heb je de keuze uit verschillende grote keepersmerken, waaronder Uhlsport, MC David, Rinat, Masita, Elite, Hummel én Aviata!

Maak je outfit compleet bij KeepersTalent.nl of bezoek onze keeperswinkel in Breda

Bekijk HIER al onze keeperskleding die we beschikbaar hebben. Het meeste dat we verkopen is keeperskleding van Uhlsport. Het fijne van dit merk is dat de kleding van het allerhoogste niveau is en beschermd is op de plek waar het moet. Voornamelijk op de heupen en op de knieën. Ook zit de kleding goed om het lichaam van de doelman heen. De pasvorm is ongeëvenaard. Keeperskleding van Kipsta is een stuk goedkoper, maar is ook veel eerder aan vervanging toe. Goedkoop is duurkoop zegt men weleens en dit heeft zeker betrekking op de keeperskleding.

Keepersshirt bedrukken met je eigen naam erop

Het is ook mogelijk om op de achterkant van je keeperstenue, een rugnummer en je eigen naam op de rug te laten bedrukken. Deze bedrukking kun je in ieder gewenste kleur laten bedrukken voor slechts €7,50. Klik hier om online een keeperstenue te kopen.

 

keepersbroek.keepershirt
keepersbroek.keepershirt

Keepersshirt laten bedrukken

Bij ons is het ook mogelijk om goedkoop en snel als je keeperskleding te laten bedrukken. Dit laten wij doen door Drukwerk93. Dit bedrijf zit gevestigd aan het Hazepaf 15-8 in Breda. Namen + rugnummers op de achterkant van je keeperstenues of je nieuwe keepershandschoenen laten personaliseren. Dat is bij dit bedrijf een fluitje van een cent. Je kunt langsrijden in Breda en ze drukken het per plekke op je keepershandschoen of keepersshirt. Als je een bezoekje brengt aan de keeperswinkel ‘KeepersTalent’ in Breda, is het ook mogelijk om ter plekke je voetbal-handschoen of keepersshirt te bedrukken.

keepersshirt.geel.kopen

Keeperstenues hebben verschillende functies. Allereerst moet het bescherming bieden aan de keeper. Di is natuurlijk het aller belangrijkste. Maar het moet er natuurlijk ook mooi uit zien. De uitstraling van een keeper is ook heel belangrijk. Een keeper met meer uitstraling, krijgt automatisch meer zelfvertrouwen waardoor de kans groot is dat hij meer ballen tegenhoudt. Ook durft een keeper met zelfvertrouwen mee mee te voetballen.

5 tips bij het kopen van keeperskleding

  1. Kies altijd voor het merk Uhlsport. Betaalbaar en pure kwaliteit. Masita is een goed alternatief.
  2. Koop altijd kleding met bescherming. Keepersshirts moeten bescherming hebben bij de ellebogen en keepersbroeken bij de knieën en heupen.
  3. Koop je keepersbroeken nooit te groot. Doe je dit wel, dan zakt je broek steeds af. En dit is niet fijn keepen.

Bedankt voor het lezen van deze keepersblog. Ben je op zoek naar keeperskleding. Neem dan een kijkje op KeeperTalent.nl en gebruik kortingscode 101010. Hier heb je 10% korting mee op het gehele keepersassortiment. Voor 23:59u besteld, is de volgende dag al in huis. Niet tevreden. Retourneren is eenvoudig en altijd gratis.