Elite Forza

In de zomer van 2021 heeft het grootste keepermerk van Nederland (Elite Sport), haar collectie uitgebreid met een aantal nieuwe modellen. In deze blog lichten wij de nieuwe Elite Forza uit. Een topmodel met fantastische grip en negatieve vingers. Ook hebben wij onderaan een code waarmee je 15% extra korting krijgt op de gehele nieuwe collectie van KeepersTalent.nl

Elite.Forza

Eigenschappen

  • Verwijderbare vingerbescherming (hierdoor kan je zelf bepalen of je met of zonder vingerbescherming keept.
  • Negatieve vingers (hierbij is het vingergedeelte naar binnen gestikt, en maak je makkelijker contact met de bal.
  • 4mm Contact latex + 4 mm demping (contact latex is de beste/plakkerigste foam welke Elite Sport gebruikt)
  • Uitstekende pasvorm (de handschoen sluit goed aan om iedere hand. Of je nu brede of smalle vingers hebt)

Nieuwe collectie

Buiten de Elite Forza zijn er meerdere nieuwe handschoenen aan het assortiment van Elite toegevoegd. De Elite Rainbow is nu al een bestseller. De Elite Ignis en Elite Vipera zijn ook modellen die goed verkopen. Verder zijn vele oude bekende modellen zoals de Elite Ork in een compleet nieuw jasje gestoken.

Kortingscode KeepersTalent.nl

Bij KeepersTalent.nl, de plek waar je moet zijn voor al je keepershandschoenen en kleding, hebben wij nu een kortingscode van ‘extra 15 %’. Als je de code 1515 online gebruikt. Word deze korting automatisch verrekend. Het fijne van KeepersTalent.nl is dat zij een echte keeperswinkel hebben, de mogelijkheid om achteraf te betalen en alles super snel verzenden. Makkelijker en goedkoper ga je het nergens anders vinden.

KeepersTalent is de grootste en goedkoopste online keeperswinkel van Nederland. Voor 23:59u besteld is de volgende werkdag al in huis.

Klik hier om naar KeepersTalent.nl en de code: 1515 te gebruiken!