Keepershop

Iedere doelman die een normale sportzaak binnenstapt, weet dat het vrij lastig kan zijn om te kunnen slagen. De meeste sportzaken hebben weinig voor keepers op voorraad. Meestal een paar grote keepershandschoenen van Adidas en Stanno. Of die hele goedkope Nike handschoenen met minimale bescherming. Dit moet en kan beter, vinden de mensen die KeepersTalent in 2016 hebben opgericht. Het fijne van deze keeperswinkel is dat je je auto gratis en pal voor de deur kunt parkeren.

keepershop

Breda

Of je nu in Utrecht, Rotterdam, Roosendaal, Tilburg, Eindhoven of Antwerpen woont. Als je goed wil worden geholpen door mensen die weten waar ze over praten, en altijd minimaal 600 keeperhandschoenen ruimschoots op voorraad hebben, dan kun je het beste de auto pakken en richting Breda rijden. De Keeperswinkel dit gelegen is aan de Verbeetenstraat 19 in Breda, verkoop alleen maar topmerken waaronder Sells, Reusch, Uhlsport en natuurlijk Elite Sport.

Waarom een keeperswinkel bezoeken?

Keepershandschoenen kun je overal kopen. Bij de Action, Decathlon Sport2000 100% Football of Intersport. Noem alle sport- en speciaalzaken maar op. Het probleem is vaak helaas dat er weinig personeel aanwezig is met kennis van zaken, of dat de voorraad minimaal is. Meestal kopen deze winkels een serie handschoenen in met van elke maat, 1 product. Op is op of weg is pech krijg je dan vaak te horen. Of ze vertellen dat ze het voor je kunnen bestellen. Daar heb je ook niet veel aan want dan kun je het veel beter online keepershandschoenen kopen.

Keeperhandschoenen aanschaffen

Het is belangrijk om eerst van te voren goed online informatie te verzamelen. Welke merken vallen groot? Welke merken vallen klein. Recensies lezen is ook zeker aan te raden. Als je op zoek bent naar eerlijk en deskundig advies? Dan raden wij u aan KeepersTalent in Breda te bezoeken. Waarom deze winkel bezoeken?

  1. De laagste prijs op alles.
  2. Eerlijk en deskundig advies. Geen medewerkers die jou het duurste willen aansmeren.
  3. Voor 23:59u besteld, de volgende werkdag in huis.
  4. Niet goed, geld terug.
  5. Retourneren is altijd gratis.
  6. Je kunt ook achteraf betalen met Klarna.

Klik hier om de populairste keepershandschoenen van dit moment te bekijken.

Nieuwe collectie Elite Sport 2020

Met de code: 1515 heb je 15% korting op het gehele assortiment van KeepersTalent.nl

In 2020/2021 is er met Gladiator Sports een nieuw serieus keepersmerk op de markt gekomen. Vele profkeepers in Nederland en Europa zijn overtuigd van de kwaliteit van dit merk. De pasvorm is goed en de grip is legendarisch. Gladiator Sport claimt dat ze gebruik maken van Duitse foam (waar de meeste andere merken voor Pakistaanse kwaliteit gaan.) De Gladiator GWATC is 1 van de best verkochte merken en kun je hier bestellen.